Taitorata

Kodin ja Koulun Päivän taitorata

– opitaan uutta hauskalla tavalla koko perheen voimin!

Viiden pisteen taitoradalla aikuiset, lapset ja nuoret harjoittelevat tärkeitä taitoja yhdessä hauskalla tavalla. Jos aikaa on vähän, tehtäviä voi suorittaa yksi kerrallaan ja jatkaa seuraavassa tapaamisessa yhdessä tekemistä uuden taidon äärellä.

Näin järjestät Kodin ja Koulun Päivän taitoradan:

  1. Kutsutaan koolle Kodin ja Koulun Päivän tiimi, johon kuuluu koulun henkilökunnan edustajien lisäksi aktiivisia vanhempia tai vanhempainyhdistyksen edustajat.
  2. Valitaan tiimitapaamisessa 1–5 taitopistettä, jotka rakennetaan koululle / oppilaitokselle perheiden suoritettavaksi Kodin ja Koulun Päivänä. Laaditaan selkeä työnjako ja aikataulu: vastuuta taitoradan toteuttamisesta voi hyvin jakaa myös vanhemmille, oppilaille tai esimerkiksi kumppaniksi kutsutulle paikallisyhdistykselle.
  3. Lähetetään koteihin houkutteleva kutsu hyvissä ajoin ennen tapahtumapäivää. Valmiin kutsukortin voi ladata materiaalipankista. Kutsussa on tervehdys 11 eri kiellä.
  4. Toivotetaan kotiväki tervetulleiksi, opastetaan heidät yhteiseen päivään ja tullaan tutuiksi. Oheisohjelmana voi olla esimerkiksi rehtorin kahvit.
  5. Jaetaan kaikille tsemppipisteitä ja julkaistaan tunnelmia somessa tunnuksin: #kodinjakoulunpäivä #hemochskoladagen #taitorata

Tämä ei ole kilpailu, taitopisteitä riittää kaikille!

Lataa pdf-ohjeet taitopisteiden järjestämiseen tästä!

En karta över banan och instruktioner på svenska (www.hemochskola.fi)