Kodin ja Koulun Päivä näkyväksi

Kaikki kodinjakoulunpaiva.fi sivuston materiaalit ovat maksutta ja vapaasti käytettävissäsi. Hyödynnä valmiit kutsukortit, kuvat, videot ja toimintavinkit! Ilmoittautumisen yhteydessä voit lisäksi tilata materiaalipaketin Kodin ja Koulun Päivän tapahtumaasi.

Tutustu ja tulosta

Lataa Kodin ja Koulun Päivän juliste

Lataa kuva ja tallenna se omalle koneellesi klikkaamalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla ”Tallenna kuva nimellä”. Juliste löytyy myös Kodin ja Koulun Päivän vuosittaisesta materiaalipaketista.

Kodin ja Koulun Päivän logo

Lataa kuva ja tallenna se omalle koneellesi klikkaamalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla ”Tallenna kuva nimellä”. Logoa voit käyttää vapaasti omassa, Kodin ja Koulun Päivästä kertovassa viestinnässä.

Kodin ja Koulun Päivän kuvat käyttöön

Ole hyvä, täältä voit ladata Kodin ja Koulun Päivän kuvia. Kuvapankin alareunasta löydät valmiit kutsukortit 10 eri kielellä!

Katso ja jaa videoita

Löydät Kodin ja Koulun Päivään liittyviä videoita täältä. Videota voit näyttää esimerkiksi suunnittelukokouksessa, Kodin ja Koulun Päivän avauksessa tai linkittää sähköiseen kutsukirjeeseen.

Information in English

Teachers, parents and students can spend time by a camp fire, arrange a sport event, eat breakfast or learn new skills together. Most important is to find the time to interact.