Kodin ja Koulun Päivä näkyväksi

Kaikki kodinjakoulunpaiva.fi sivuston materiaalit ovat maksutta ja vapaasti käytettävissäsi. Hyödynnä valmiit kutsukortit, valokuvakehykset, kuvat, videot ja toimintavinkit! Ilmoittautumisen yhteydessä voit lisäksi tilata materiaalipaketin Kodin ja Koulun Päivän tapahtumaasi.

 

Tutustu ja tulosta

Lataa Kodin ja Koulun Päivän kehys

Lataa kehys ja tallenna se omalle koneellesi valitsemalla ”tallenna” oikeasta yläkulmasta. Tulosta kehykset, askartele taustalle pahvi ja pistä pystyyn studio, jossa Kodin ja Koulun Päivään osallistuvat voivat poseerata. Jaa Kodin ja Koulun Päivän kuvia ja tunnelmia someen käyttäen tunnuksia #kodinjakoulunpäivä #hemochskoladagen.

Lataa valokuvakehys vaakasuunnassa (pdf)

Lataa valokuvakehys pystysuunnassa (pdf)

Lähetä kutsu kotiväelle

Kutsu kotiväki viettämään Kodin ja Koulun Päivää! Lataa valmis kutsukortti, jossa on mukana tervehdys yhdellätoista eri kielellä.

Lataa Kodin ja Koulun Päivän juliste

Lataa kuva ja tallenna se omalle koneellesi klikkaamalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla ”Tallenna kuva nimellä”. Juliste löytyy myös Kodin ja Koulun Päivän vuosittaisesta materiaalipaketista.

Kodin ja Koulun Päivän kuvat käyttöön

Ole hyvä, täältä voit ladata Kodin ja Koulun Päivän kuvia.

Information in English

Teachers, parents and students can spend time by a camp fire, arrange a sport event, eat breakfast or learn new skills together. Most important is to find the time to interact.

Kodin ja Koulun Päivän logo

Lataa kuva ja tallenna se omalle koneellesi klikkaamalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla ”Tallenna kuva nimellä”. Logoa voit käyttää vapaasti omassa, Kodin ja Koulun Päivästä kertovassa viestinnässä.