Kodin ja Koulun Päivä näkyväksi

Kaikki kodinjakoulunpaiva.fi sivuston materiaalit ovat maksutta ja vapaasti käytettävissäsi. Hyödynnä valmiit kutsukortit, valokuvakehykset, kuvat, videot ja toimintavinkit! Ilmoittautumisen yhteydessä voit lisäksi tilata materiaalipaketin Kodin ja Koulun Päivän tapahtumaasi.

 

Tutustu ja tulosta

Lataa Kodin ja Koulun Päivän kehys

Lataa kehys ja tallenna se omalle koneellesi valitsemalla ”tallenna” oikeasta yläkulmasta. Tulosta kehykset, askartele taustalle pahvi ja pistä pystyyn studio, jossa Kodin ja Koulun Päivään osallistuvat voivat poseerata. Kuvia kannattaa jakaa someen käyttäen tunnuksia #kodinjakoulunpäivä #hemochskoladagen, sillä parhaat postaajat palkitaan!

Lataa valokuvakehys vaakasuunnassa (pdf)

Lataa valokuvakehys pystysuunnassa (pdf)

Kodin ja Koulun Päivän logo

Lataa kuva ja tallenna se omalle koneellesi klikkaamalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla ”Tallenna kuva nimellä”. Logoa voit käyttää vapaasti omassa, Kodin ja Koulun Päivästä kertovassa viestinnässä.

Lataa Kodin ja Koulun Päivän juliste

Lataa kuva ja tallenna se omalle koneellesi klikkaamalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla ”Tallenna kuva nimellä”. Juliste löytyy myös Kodin ja Koulun Päivän vuosittaisesta materiaalipaketista.

Kodin ja Koulun Päivän kuvat käyttöön

Ole hyvä, täältä voit ladata Kodin ja Koulun Päivän kuvia. Kuvapankin alareunasta löydät valmiit kutsukortit 10 eri kielellä!

Lähetä kutsu kotiväelle

Kutsu kotiväki viettämään Kodin ja Koulun Päivää! Täältä löydät valmiin kutsukortin, joka on käännetty kymmenelle eri kielelle.

Information in English

Teachers, parents and students can spend time by a camp fire, arrange a sport event, eat breakfast or learn new skills together. Most important is to find the time to interact.