Kodin ja Koulun Päivä näkyväksi

Tee Kodin ja Koulun Päivä näkyväksi! Askartele oppilaiden kanssa iloinen kutsu kotiväelle tai lataa valmis kutsukortti. Hyödynnä videoita, logoja ja kuvia vapaasti Kodin ja Koulun Päivän viestinnässä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit tilata materiaalipaketin Kodin ja Koulun Päivän tapahtumaasi.

Värvää myös vanhemmat mukaan päivän suunnitteluun ja toteutukseen!
Jaa uutisia Kodin ja Koulun Päivän tapahtumastanne tunnuksilla
#kodinjakoulunpäivä ja #hemochskoladagen

Lataa Kodin ja Koulun Päivän juliste

Juliste löytyy myös Kodin ja Koulun Päivän vuosittaisesta materiaalipaketista. Voit tilata maksuttoman materiaalipaketin ilmoittautumisen yhteydessä. 

Kodin ja Koulun Päivän logo

Avaa kuva ja tallenna se omalle koneellesi klikkaamalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla ”Tallenna kuva nimellä”. 

Tarvitsetko kuvia viestintään?

Ole hyvä, täältä voit ladata Kodin ja Koulun Päivän kuvia.

Katso ja jaa videoita

Löydät Kodin ja Koulun Päivään liittyviä videoita täältä.

Huomioi muunkieliset perheet

Toivota vanhemmille ”Tervetuloa Kodin ja Koulun Päivään!” heidän omalla kielellään!

Voit ladata kutsukortin suomen, ruotsin, englannin, arabian, saamen, somalin, kurdin, venäjän, vietnamin ja viron kielellä.

Kodin ja Koulun Päivä tukee yhteisöllistä kulttuuria

Kuva: Vesa Marjanen

Tarinoita

Koulun liikuntatunneilla ahkerasti käytössä olleet hernepussit olivat tulleet tiensä päähän. Käsityön opettaja keksi kutsua isät ja äidit Kodin ja Koulun Päivänä yhteisiin ompelutalkoisiin. Pian luokkahuoneen täytti ompelukoneiden iloinen surina, ja uusia, iloisen värisiä hernepusseja syntyi kasapäin lasten iloksi. Hyödyllisen puuhan lomassa isät ja äidit keskustelivat yhteisistä lapsiin ja kouluarkeen liittyvistä teemoista.

”Kiitos materiaalista, tämä on arvokas päivä. Jokapäiväinen kodin ja koulun yhteistyö ansaitsee päivän, jolloin se nostetaan arvoiselleen paikalle, parrasvaloihin!” 

”Kodin ja Koulun Päivä yhdistää koulun oppilaita, opettajia ja vanhempia ja isovanhempia, mutta tällä kertaa se yhdisti koko kylää. On hienoa, että Kodin ja Koulun Päivää voi viettää monin eri tavoin ja että koulu voi kunakin vuonna itse vaikuttaa siihen, miten sitä vietetään.”

”Kun koulun henkilökunta ja kotiväki tuntevat toisensa ja asioivat mukavissa merkeissä, on vaikeidenkin asioiden puheeksi ottaminen helpompaa.”

”Tapahtuma lujittaa vanhempien ja opettajien välistä yhteistyötä. Se on jo muodostunut perinteeksi koulussamme ja sujuu hyvin.”

Information in English

Family-School Get-together

 

Between events you can discuss the issues that concern your child’s everyday life.
You can find answers to many questions-and solutions to many problems-in just one day.